Psihologie, Psihoterapie, Dezvoltare Personala

  Despre Mine

  Alexandra Maftei

  Când vine vorba despre ” mine” , unde sunt eu acum sau care este calea către dezvoltarea mea personală viitoare trebuie să avem in vedere că nivelul individual atins in viata este direct legat de țelul pe care noi ni l-am propus – conștient sau nu de capabilitațile noastre – acesta acționând ca o barieră care poate fi mai sus sau mai jos așezată. Identitatea fiecăruia – cine suntem noi – trebuie să servească acel scop primar care aprinde scanteia pasiunii de a fi intr-un anumit loc și rol potrivit cu aspirațiile noastre.

  În primul rând, sunt o persoană ca tine, într-o calatorie prin viață cu suișurile si coborâșurile inevitabile care apar pe drum. Acestea m-au determinat în cele din urmă să intru in terapie și să descopăr cine sunt cu adevarat eu, iar când acest interes pentru o înțelegere mai bună a mea si a vieții a crescut, am decis că vreau să lucrez cu oameni care caută același scop. Pasiunea mea este să-mi ajut și să-mi urmăresc clienții cum se apropie de realizarea adevăratului lor potențial 

  Dacă citiți aceasta pagină, înseamnă că încercați să vă apropiați de luarea deciziei de a căuta suport in terapie și dezvoltare personală și de a vă schimba cursul vieții. Cred cu adevărat că aveți potențialul de a vă valorifica provocările vieții și de a vă deplasa spre o înțelegere conștientă a dumneavoastră inșivă. Dacă gasiți o legatură cu cuvintele mele și dacă sunteți atras de abordarea mea, aștept cu nerabdare să mă contactați.

  Tu ești sau trebuie să devii cheia care să deschida al tău magnum opus. Nu este un drum ușor si cunoscut dar eu sunt aici să te ajut să descoperi cărarea către ceea ce vrei să fii. Împreună vom rezolva evenimentele emoționale semnificative din trecutul tău, aducem prezentul la putere și îl redescoperim așa încât să poți recăpăta și experimenta sentimentul de împlinire individuală și echilibu intern.

  Acreditari profesionale

  Licențiată in Psihologie

  Master in Psihologie Clinica

  Consilier in Dezvoltare Personală (certificat ANC)

  Formare în Analiza Tranzacționala (AT) la Yorkshire Training Centre International.

  Acreditat și membru în Colegiul psihologilor din Romania

  Acreditat și membru Asociatia Român Analiză Tranzacțională din Romania (A.R.A.T.)

  Secretar Comisia Profesională a Asociației Române de Analiză Tranzacțională

  Membru Asociația Europeană de Analiză Tranzacțională (E.A.T.A.)

  Alte cursuri / seminarii recente:

   

  – Revenirea la fundamentele analizei tranzacționale William F.CORNELL, TSTA, MA

  – Oferă putere copilului tau și ție – Evelyne Papaux – TSTA

  – Scoala de vara-analiza tranzacționala (YCTI-Bucuresti)

  – Hipnoza clinica și terapie ericksoniana (centrul confident)

  – Psihosexologie: psihoterapia tulburărilor de dinamică sexuală masculine și feminine 

  – Scoala de vară: analiza tranzacțională (YCTI-Kavarna)

  – Workshop: Educational TA Training – by Evelyn Papaux – TSTA

  – Conferința Internaționala de Psihotraumatologie (ITST & UB)